מצרכים ל-4 מנות:
600 גרם בשר לתבשיל כמו כתף / אונטריב, חתוך לקוביות
3-4 כפות שמן זית
2 גזרים, קלופים וחתוכים גס
2 בצלים, קלופים וחתוכים גס
בטטה, קלופה וחתוכה גס
1 שורש סלרי, קלוף וחתוך גס
1 שורש פטרוזיליה, קלוף וחתוך גס
1 כוס יין לבן
2-3 כוסות מים או ציר (עוף/בקר/ירקות)
2 עלי דפנה
1 כפית פלפל אנגלי
1 כפית פפריקה חריפה
מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:
כתובתינו
רוטשילד 21 ראשון לציון (מדרחוב ראשל”צ)
טלפון לפניות
050-921-5325
שעות פעילות
א’-ה’ בין השעות 9:00 – 20:00
ו’ בין השעות 9:00 – 15:00
כל הזכויות שמורות kitchenmaster
[bellows config_id="main" menu="40"]