כמו הסושי גם הוא סוג של רול ממולא בכל טוב, בריא מאוד ובשילוב עם הרוטב הנכון הופך לחגיגה של טעמים בפה.
מרכיבים ל – 4 יח’ ספרינג רול ויטנאמי:
עלי אורז
מעט עלי בזיליקום
מעט עלי נענע
מעט עלי כוסברה
מעט נבטים עבים
מעט פטריות שיטאקי
מרכיבים לרוטב:
3 כפות מירין
כפות צ’ילי מתוק
1 כף סויה בהירה
כוסברה קצוצה
ג’ינג’ר טרי קצוץ
צנון מגורר
אופן הכנת דפי האורז:
1 . בקערה עם מים חמימים שההיקף שלה גדול מזה של דפי האורז (כלומר אפשר להניח בה עיגול כזה בשלמותו בלי שהוא יתקמט או יתקפל).
2 . טובלים את דף האורז במים 30 שניות.
3 . מוציאים למשטח יבש ושטוח (למשל קרש חיתוך או צלחת שטוחה גדולה)
ממלאים את דף האורז בחומרי המילוי.
4.מגלגלים את דף האורז לצורת אגרול (סיגר) מהודק.
5.מערבבים את חומרי הרוטב. מגישים ליד בכלי לטבילה.
כתובתינו
רוטשילד 21 ראשון לציון (מדרחוב ראשל”צ)
טלפון לפניות
050-921-5325
שעות פעילות
א’-ה’ בין השעות 9:00 – 20:00
ו’ בין השעות 9:00 – 15:00
כל הזכויות שמורות kitchenmaster
[bellows config_id="main" menu="40"]